Ce-i cu Pauza de citit?

Pauza de citit de 15 minute este o inițiativă a Grupului Editorial Art ce se adresează companiilor cu angajați dornici de lectură de calitate.

Pentru noi ideea de cititor nu ține cont de vârstă. De aceea, editurile grupului nostru se adresează oricărei etape din viață:

captivante texte ilustrate pentru preșcolari;

cele mai bine vândute și apreciate serii internaționale și  texte românești comtemporane de la autori mari pentru „adulți mici” de până în 14 ani;

este editura care se adresează adolescenților și tinerilor. Selecția de titluri cuprinde cărți clasice, bestselleruri contemporane și titluri ecranizate;

și-a impus imaginea eleganței, a lecturii de plăcere, a lecturii ca stil de viață cu ale sale colecții consacrate: Musai (literatură contemporană), Cult (clasicii literaturii), Cărți cardinale (teoria la ea acasă), Ocheanul întors (jurnale și memorii inedite) și multe altele. Calitatea tipăriturii oferă cititorului matur o experiență tactilă ce nu se lasă intimidată de ecranele de azi.

se concentrează asupra genurilor populare, apreciate de milioane de cititori în întreaga lume: Fantasy, Scince – Fiction, Noir și Crime. Aici imaginația ciocăne ușor la ușă, apoi o sparge cu putere. Cine intră? Trei indivizi: un detectiv relaxat, un robot intergalactic și un zmeu care respiră zăpadă.

nu ține cont de vârstă:  benzi desenate și romane grafice unde supereroii au rămas exact acolo unde au fost inventați prin 1930: pe hârtie.

o editură în continuă creștere unde știința se lăfăie în ipoteze și certitudini și uneori cochetează cu autobiograficul și ficțiunea.

Bibliotoliu

Da, ai citit bine. În funcție de opțiunea pe care o alegi, un confortabil fotoliu-bibliotecă te poate aștepta la locul de muncă cu cărți proaspăt scoase din țiplă pentru pauza ta de zi cu zi. Fotoliul tău, biblioteca ta, cărțile tale care, odată ce sunt instalate la tine în sediu, nu mai pleacă vreodată.

Stoc diversificat

De la antologii clasice și noi la artă, ficțiune, romane grafice, poezie, Lifestyle&Popcult, Științe socio-umane și multe altele. 

Preferințele tale, recomandările noastre

Câte cărți, atâtea preferințe, iar noi ținem seama de ele.

Cărți în toată țara

Pauza de citit se adresează companiilor din toate județele țării.